dimarts, 29 de gener del 2008

UNA CANÇO ÉS UN VERITABLE AMIC


Portada del CD UNA CANÇÓ ÉS UN AMIC.


(Properament dissenys interiors)


L'actual propietària és una amiga que veritablement se'l mereixia.


Tècnica Photoshop
Collage artístic i combinació fotogràfica

2 comentaris:

JG ha dit...

Hola Quim,
Sóc el Pep Guillén.
Felicitats pel bloc i pels dissenys tan currats que fas, són molt trencadors i molt colorits! No sabia que el de la Festa Major l'havies fet tu... és molt guapo.

Bé, jo t'escribia per si et volies adherir a l'agregador de blocs del Penedès, que vam constituir fa poc, i que és la "Penedesfera". Aquesta és la comunitat de blocaires del Penedès, i així és un punt de trobada entre blocaires que tenim algun lligam amb el Penedès. Els blocs es classifiquen per àmbits temàtics, i n'hi ha un titulat "Pintura, Fotografia, Vídeo i Cinema", per si t'interessa posar el teu. Si vols tenir el teu bloc allà, només has de deixar un comentari a baix de tot dient el nom del bloc, l'enllaç i l'explicació del bloc.
El web, que encara està en construcció, és aquest
http://www.danielgarciaperis.cat/2008/01/12/la-penedesfera-llistat-de-blocs-i-blocaires-del-penedes/

Apa, ens veiem!

Daniel García Peris ha dit...

Hola Joaquim,

Gràcies per afegir-te al llistat de blocs de la Penedesfera i també per difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera havent fet un link del teu bloc cap a aquest llistat.

Així mateix et convido a participar del grup Penedesfera a Facebook i a compartir notícies del Penedès al lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs.

Salutacions i felicitats pel bloc!